Kategóriák

SzTKalacs - Webszerkesztés

Gyártók

Összesen  2 gyártó.

 • Einhell

  A Einhell konszern központja a németországi Isar folyó melletti székhellyel Landauban található.
  Az Einhell cég szerszámokat , eszközöket fejleszt és forgalmaz barkácsolók ill. szakemberek részére, házi munkára, kerti munkára vagy a szabadidõre.
  Termékpolitikájának alapelvei, hogy gyorsabban, rugalmasabban regál mint mások.
  A vállalat nagy nemzetközi tapasztalattal szolgálja ki vevõk igényeit
  Leányvállalatok és partnerek biztosítják mindenütt a világban a meglévõ vásárlók és az Einhell Rt. közötti kapcsolatot.
  Világszerte kb. 1000 alkalmazott
  A konszern bevétel kb. 320 millió Euro

  0 termék

 • Makita

   

  Cégünk 1996 májusában alakult székesfehérvári székhellyel. Az akkor nyolc fős állomány mára már elérte a 30-at.

  Cégünk 100% japán tulajdonú, profilja a Makita elektromos és akkumulátoros kéziszerszámok, tartozékok, valamint benzinmotoros és elektromos kerti gépek és tartozékok importja és nagykereskedelme, kiskereskedelmi tevékenységet nem folytatunk.

  Telephelyünk összesen 3.200m2 alapterületű, amiből 2.800m2 raktár. Itt több, mint 500 féle gépet tárolunk, átlagosan 15.000-es darabszámmal, valamint 12.000-féle alkatrészt és tartozékot, melyek összdarabszáma bőven meghaladja a 200.000-et. Az európai központi raktárból történő folyamatos szállításnak köszönhetően a termékellátottságunk egyedülálló. Partnereink részére berendezett demotermünkben folyamatos oktatásokat szervezünk, hogy jobban megismerkedhessenek folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal, piacvezető termékeinkkel. Lehetőséget biztosítunk a gépek, tartozékok alaposabb kipróbálására, tesztelésére is. Demos kollegáink sok év tapasztalattal teljesen felszerelt demobuszokkal állnak az érdeklődők részére, akár helyszíni bemutató keretén belül, hogy Önök a saját körülményeik között győződhessenek meg a gépek egyedülálló teljesítményéről! Telephelyünkön van a központi márkaszervizünk is, ahol a folyamatosan bővülő, szakképzett szervizes kollegáink végeznek gyors és minőségi szolgáltatást alacsony áron. Mindennapi cél, hogy a reggel beérkezett gépet javítva, dokumentálva délután fel tudjuk adni Ügyfeleink részére, hogy a javítás miatti kiesés minél alacsonyabb legyen. Termékeinket szakkereskedői hálózaton keresztül biztosítjuk vásárlóink részére, így biztosítva azt, hogy Ön a feladatnak legmegfelelőbb gépet szakképzett eladók segítségével választhassa ki.

  0 termék